Byggekonomi
Gör det du kan bäst och slipp tänka på ROT/RUT, krångliga momsregler och arbetsgivaravgifter mm. Vi kan nu även hjälpa dig med entreprenadjuridik samt andra avtal inom bygg & entreprenad

Vi har lång erfarenhet av redovisningstjänster inom byggbranschen. Inte bara bokföringen, utan såklart även inom ROT/RUT, byggmoms samt entreprenadjuridik mm. Vi vill alltid kunna göra det där lilla extra för våra kunder och just den juridiska delen är speciellt för oss på Solid Redovisning AB. Vi kan vara behjälpliga med att tyda standardavtal så som AB 04, ABT 06, och ABK 09. Vi kan också vara ett stöd vid upphandlingar.

Det är många funderingar när man har eget företag, och vi välkomnar alla slags frågor. Det mesta kan vi säkert svara på direkt med våra gemensamma kunskaper på kontoret, men om vi inte har svaren så tar vi reda på dem. Vi har även mallar för det vanligaste inom branschen, t ex anställningsavtal, tidrapporter, personalliggare samt resejournaler.

Ibland behöver man som egen företagare någon att diskutera med och var då inte rädd att vända dig till oss. Vi har samlat på oss mycket kunskap genom åren. Om din kontaktperson inte har just de kunskaperna som du söker, finns det säkert någon annan på kontoret hos Solid som kan hjälpa dig.