Vi arbetar i första hand i Vismas bokföringsprogram. Vill ni göra delar av bokföringen själv eller se siffrorna löpande kan ni även välja Fortnox internetbaserade bokföringsprogram.

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom redovisning, du väljer själv om du vill att vi sköter hela ekonomifunktionen, eller bara delar av det.

Vi ser till att både bolaget och ägarna bakom det, får den bästa möjliga servicen av oss. Våra kunskaper ligger i bokföring, bokslut, löneadministration, deklarationer, kassaflödesanalys, årsredovisningar, bokslutsrapporter och bolagsbildningar. Alla företagsformer är välkomna till oss.

Nya uppdrag startas alltid med ett kostnadsfritt möte, där vi går igenom förutsättningarna för samarbetet, och även hjälper till att fylla i blanketter om ändring av momsperiod eller annat som behövs för att Ni ska komma igång med företagandet på ett bra sätt. Här har Ni även möjlighet att välja mellan de internet baserade bokföringssystemen eEkonomi och Fortnox eller vårt interna system från Visma.

När uppdraget kommit igång har vi som rutin att alltid, efter färdigställt månadsbokslut, leverera rapporter till Er digitalt, antngen via mail eller via ekonomisk översikt på nätet. Vi håller gärna rapportgenomgångar med Er för att Ni ska förstå siffrorna.

Självklart sköter vi även redovisningen av moms, skatter och arbetsgivaravgifter till skatteverket.

Vid årets slut gör vi ett årsbokslut, årsredovisning (AB), bokslutsrapport (istället för revisionsberättelse om man valt att inte ha revisor i bolaget), kassaflödesanalys och vi finns även med vid revisionen (AB) för att den ska gå så smidigt som möjligt. Efter att revisionen är klar och godkänd gör vi iordning en inkomstdeklaration för bolaget.